>

Sep 16, 2013

Sports Current Affairs Question Paper- General Awareness - Sports News - Based on Last Six Months- Part II

latest sports news- latest tournaments winner - latest trophy- sports current affairs september 2013- last six months current affairs for bank po exam

latest sports news- latest tournaments winner - latest trophy- sports current affairs september 2013- last six months current affairs for bank po exam ,Sports Current Affairs Question Paper- General Awareness - Sports News - Based on Last Six Months- September 2013

Question 1-
Name of the tennis players who won the women's doubles title Porsche Tennis Grand Prix 2013 ?



Ans:- German duo Sabine Lisicki and Mona Barthel  won this tournament after defeating the in-form pair of Bethanie Mattek-Sands and Sania Mirza.

Who is that cricket was arrested for Spot Fixing in IPL  Indian Premier League by Delhi Police ? Ans :- Sreesanth Question 2-
Who is that cricket was arrested for Spot Fixing in IPL  Indian Premier League by Delhi Police ?

Ans :- Sreesanth

Question 3-
Which Indian pair won the doubles title of the ITF Men's Tennis Tournament in Egypt held on september 15, 2013 ?

Ans :- N Sriram Balaji and Ranjeet Virali-Murugesan . They defeated Karim Hossam and Karim-Mohamed Maamoun  pair of Egypt.


Who became winner of Portugal Open Tennis Tournament 2013 held in the month of May ?  Ans :- Stanislas Wawrinka of SwitzerlandQuestion 4-
Who became winner of Portugal Open Tennis Tournament 2013 held in the month of May ?

Ans :- Stanislas Wawrinka of Switzerland






Question 5-
What position India retained in ICC Test ranking of 2013 ?  Ans :- Indian got third position. In ICC Test ranking South Africa and England are at top. What position India retained in ICC Test ranking of 2013 ?

Ans :- Indian got third position. In ICC Test ranking South Africa and England are at top.

Question 6-
Which tennis player lifted Men Italian Open title 2013 Tennis tournament ?

Ans - Rafel Nadal won Italian Open Title 2013 . He defeated Roger Federar by 6-1, 6-3.

Question 7-
Devis Cup is related to which game ?

Ans : - Tennis

Question 8-
Serena Williams won her fourth consecutive tennis  women title  Italian Open 2013  after thrashing out which player ?

Ans :- Victoria Azarenka
Question 9- Which golf player won Asian Tour title Trophy 2013  ?   Ans :- Thaworn Wiratchant of Thailand clinched a record 16th Asian Tour title of 2013.











Which golf player won Asian Tour title Trophy 2013  ?   Ans :- Thaworn Wiratchant of Thailand clinched a record 16th Asian Tour title of 2013.
Question 9-
Which golf player won Asian Tour title Trophy 2013  ?

Ans :- Thaworn Wiratchant of Thailand clinched a record 16th Asian Tour title of 2013.



Question 10-
At which place Thomas Cup and Uber Cup Badminton Finals will be hosted ?

Ans :- New Delhi

Read older posts related to current affairs- sports news- sports questions- tournaments and awards winner

Sports News - Current Affairs Sports -G.K. Quiz Part II

Sports News - Current Affairs Sports-Latest Trophy Winner -G.K. Quiz Part I 

ICC Trophy


For more latest current affairs update - visit again- Give Your Feedback

Stay Connected- Keep in Touch With Us

Join our group         Join Our Community on Google Plus
   Join Now                        Go to Community

Like or Join our discussion page

Join on Google plus - --- :) ;Google Group--- -Join Author on Google Plus---- ---Facebook Group
Hope You Enjoy This Article..?

Subscribe To Get Free Email Updates!

Follow us!

Category , , , , , , ,

0 Give Feedback-Comment:

Post a Comment


Write your name And Email id also.
if You dont have gmail id use anonyms option . And write your name and email id

Loading...